Termeni si conditii

Informatii comerciant:

Site-ul web telefoane-la-liber.ro este administrat de S.C. TELEFOANE LA LIBER SRL cu sediul social in Bucuresti, Strada Sinca, Nr. 22, Ap. 5, Sector 1, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti J40/6801/05.06.2015, CUI RO34613743, capital social subscris si varsat de 200 lei. Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

Acceptare termeni si conditii: site-ul telefoane-la-liber.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam sa urmariti in mod periodic eventualele modificari.

Definitii:

Vanzator - SC TELEFOANE LA LIBER SRL

Cumparator - persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont pe Site si efectueaza o Comanda.

Site - domeniul www.telefoane-la-liber.ro si subdomeniile acestuia.

Contract - reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.

Bunuri - orice produse, inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului, ca urmare a Contractului incheiat.

Wearable: produs electronic prevazut cu senzori speciali care monitorizeaza functiile corpului. Are memorie interna si procesor inteligent, care poate fi conectat prin bluetooth la smartphone-ul tau. De obicei este un ceas sau o bratara. Nu este un telefon sau o tableta.

Device: orice telefon, tableta sau wearable comercializat pe site.

Valoarea SAR afisata la telefoane este valoarea masurata la cap (ureche), conform masuratorilor din Europa. Valoarea SAR afisata la tablete este valoarea masurata la corp, conform masuratorilor din Europa.

Drepturi de autor: informatiile publicate pe telefoane-la-liber.ro apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii SC TELEFOANE LA LIBER SRL, care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

Contractul: prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica sau pe email) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (email) sau telefonic.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator, prin intermediul postei electronice si/sau apel/SMS, a notificarii de expediere a Comenzii.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului / cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de SC TELEFOANE LA LIBER SRL. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc. Produsele sunt disponibile in limita stocului vanzatorului sau a furnizorului. Aceasta modificare a cantitatilor se va face numai cu instiintarea Cumparatorului, la adresa de email sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii. Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, in cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in termenul legal de 14 zile din momentul receptionarii Bunului, acesta trebuie sa informeze Vanzatorul, utilizand formularul de contact disponibil pe site.

Telefoane la liber accepta returul timp de 30 de zile de la achizitia unui produs, adica cu 16 zile peste termenul legal, neafectandu-l in niciun fel pe acesta. Costurile pentru returnarea produsului vor fi suportate de catre Cumparator.

Cumparatorul este responsabil sa inapoieze produsul insotit de eticheta initiala, intacta, in ambalajul original, care contine codul de identificare al produsului, precum si eventualele cadouri, accesorii si toate documentele care au insotit Bunul.

Telefoane-la-liber.ro face toate eforturile pentru a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil insa ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, SC TELEFOANE LA LIBER SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii si nu numai:

- preturile afisate pe site-ul telefoane-la-liber.ro sunt rezultatul unei erori materiale;

- produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;

- tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;

- datele furnizate de catre Client/Cumparator pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Plati si facturare: Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.telefoane-la-liber.ro sunt preturi finale, conform legislatiei in vigoare. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, conform cu legislatia in vigoare.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre SC TELEFOANE LA LIBER SRL in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de email mentionata in Contul sau.

Prin aceasta modalitate de comunicare, Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de SC TELEFOANE LA LIBER SRL, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment.Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Garantii: Toate produsele vin insotite de factura noastra plus certificatul de garantie de la producator.

Pierderea unuia din documente duce in mod normal la pierderea garantiei, insa daca totusi se intampla asta, te invitam sa ne contactezi la service@telefoane-la-liber.ro pentru a gasi o solutie favorabila tie.

Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei.

Toate telefoanele si tabletele vandute de noi catre persoane fizice, au garantie 24 de luni, oferita de producator. Persoanele juridice primesc garantie 12 luni, conform legii.

Accesoriile si produsele tip wearable au garantia mentionata pe certificatul de garantie, conform legii, in functie de specificul lor.

Daca ti s-a defectat produsul in garantie, trebuie sa ne anunti prin formularul de contact de pe site sau la adresa service@telefoane-la-liber.ro.

Noi vom contacta producatorul, care o sa te sune pentru mai multe informatii si va trimite la tine curierul pentru a ridica telefonul defect / tableta defecta. Daca garantia acopera defectul, in maxim 15 zile de la ridicare produsul se va intoarce la tine cu reparatia efectuata. La cumparatorii persoane juridice, termenul de returnare este de maxim 25 de zile.

Noi vom tine intotdeauna legatura cu tine si cu producatorul. De ce? Pentru ca ne dorim ca urmatorul upgrade de telefon/tableta sa-l faci tot de la noi!

Situatiile de mai jos vor duce la pierderea (anularea) garantiei:

- defectiuni cauzate de transportul, manipularea, depozitarea, instalarea si utilizarea echipamentelor in conditii necorespunzatoare

- deteriorarile termice, mecanice, plastice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor sau neglijentei in utilizare, prezenta urmelor de contact cu lichid sau alte substante, urme de oxidare datorate folosirii in locuri cu abur sau umiditate excesiva, praf in exces, urme de arsuri, crapaturi, sparturi; componente calculator/server si orice alt tip de produs care au in componentea piese electronice indoite, deteriorate, rupte sau cu trasee electronice intrerupte; pini placa de baza, procesor, unitati de stocare, mufe de date/audio/video indoiti, rupti, arsi

- interventii asupra produselor executate de catre persoane neautorizate de vanzator, furnizor, importator sau producator

- lipsa sau deteriorarea sigiliilor sau inscrisurilor producatorului sau vanzatorului de pe produse; lipsa sau deteriorarea seriilor de fabricatie; desigilarea echipamentelor sau componentelor sigilate de vanzator, furnizor, importator sau producator; pierderea certificatului de garantie sau a actului de achizitie

- produsul nu a fost folosit in conformitate cu instructiunile descrise in manualul de utilizare sau pentru scopul pentru care a fost creat; produsul nu a fost folosit cu accesorii sau consumabile originale

- modificarea sau completarea datelor din certificatul de garantie; orice modificare facuta trebuie insotita de catre semnatura si stampila.

Garantia produselor este de 2 tipuri:

a) Garantie tehnica : garantia oferita de distribuitor sau producator - in acest termen, distribuitorul sau producatorul se angajeaza ca, in cazul lipsei conformitatii sa readuca produsul la conformitate.

b) Garantie de conformitate : garantia legala in conformitate cu legea 449/2003, aplicabila in cazurile in care garantie tehnica este mai mica iar durata media de utilizare este de minim 24 de luni. In acest termen, vanzatorul se angajeaza ca, in cazul lipsei conformitatii sa readuca produsul la conformitate. Acest tip de garantie este aplicabil doar persoanelor fizice. Garantia produselor RESIGILAT este standard de 24 luni.

Firma nu isi asuma raspunderea pentru eventualele pierderi de informatii survenite in urma unor defectiuni hardware - mai concret defectiuni de hard disk intern / extern, solid state drive intern / extern sau alte medii de stocare interne sau externe, drept pentru care se recomanda salvarea datelor importate periodic pe un suport extern.

Daune morale: Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru orice fel de daune pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Protectia datelor cu caracter personal: Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Telefoane La Liber SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate, despre un membru al familiei Cumparatorului ori despre o alta persoana. Numar de inregistrare ANSPDCP: 36302.

Cumparatorul este obligat sa furnizeze datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul determina anularea comenzii.

Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Cumparator. Conform Legii nr. 677/2001, acesta beneficieza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora. Daca unele din date sunt incorecte, rugam sa fim informati cat mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti contacta 24/7 la adresa de email clienti@telefoane-la-liber.ro sau in intervalul 8.00-18.00 (de luni pana vineri) la numarul de telefon 0746 920 222 sau pe chat.

Datele pe care le colectam prin intermediul magazinului on-line telefoane-la-liber.ro si folosirea lor:

La crearea contului de client se cer date de autentificare: nume, prenume, adresa de facturare/livrare, telefon, adresa de email. La crearea contului se cere stabilirea unei parole, necesara de fiecare data la logarea pe site. Odata cu inregistrarea pe site si transmiterea datelor personale, se exprima acordul pentru colectarea acestor date, iar pentru plasarea unei comenzi, Cumparatorul trebuie sa fie de acord cu Termenii si conditiile site-ului. Datele personale vor fi procesate in scopul emiterii facturilor si expedierii coletelor, conform comenzilor. Pentru expedierea comenzilor, vom folosi datele doar cu scopul de a livra comanda transmitand firmei de curierat (nume, prenume, adresa, numar de telefon) datele necesare expedierii coletului.

De asemenea, pentru a anunta statusul comenzii, se vor folosi adresa de email sau/si numarul de telefon care au fost oferite la crearea contului. Se vor folosi aceste date (adresa email/numar de telefon) si pentru a oferi clarificari, detalii suplimentare pentru procesarea comenzilor plasate pe site.

In cazul in care s-a optat pentru abonarea la newsletter, adresa de email va fi folosita pentru transmiterea de informatii, noutati, promotii ale magazinului telefoane-la-liber.ro.

Daca ai nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi 24/7 la adresa de email clienti@telefoane-la-liber.ro sau in intervalul 8.00-18.00 (de luni pana vineri) la numarul de telefon 0746 920 222 sau pe chat.

Comment-uri

Nicio postare găsită